Εκπτώσεις

Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€

Ποιοι είμαστε

Όταν ιδέες, σκέψεις και οράματα για το μέλλον μετατρέπονται σε πράξεις, τότε είναι σίγουρο πως το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Αυτό ακριβώς είναι η εταιρεία Morseto. Ιδέα που έγινε πράξη και συνεχώς αναπτύσσεται.

Κάποτε το να παίζουμε ρακέτες στην παραλία ήταν απλά για εμάς ένας ακόμα τρόπος διασκέδασης. Σήμερα το να κατασκευάζουμε τις κορυφαίες ρακέτες του εμπορίου, είναι η καθημερινότητα μας.

Μελετήσαμε το παιχνίδι της ρακέτας παραλίας, προσθέσαμε την προηγούμενη τεχνογνωσία μας στην επεξεργασία ξύλου και κατασκευή αντικειμένων από αυτό και παρήγαμε τις ρακέτες που όλο και περισσότεροι βλέπουμε μετά χαράς να κρατάτε στις καλοκαιρινές μας αποδράσεις.

Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, λαβών και ξύλων, 2 διαφορετικά κύρια μέρη με τρύπες η χωρίς ανάλογα με το πόσο θέλεις να σε επηρεάζει η αντίσταση του αέρα και 2 ειδικά κατασκευασμένες λαβές για την μεγαλύτερη απόλαυση του παιχνιδιού.

Η χειροποίητη ρακέτα μας, κατασκευάζεται κατά 100% στην Ελλάδα, βαμμένη με την καλύτερη επώνυμη αδιάβροχη βαφή ώστε κανένα από τα τρία στοιχεία που καταστρέφουν το ξύλο (ήλιος, αέρας και χτυπήματα) να μην μπορεί να την φθείρει ταχύτατα. Η παραπάνω διαδικασία εξασφαλίζει ότι η ρακέτα Morseto θα σας συντροφεύει σε πολλές καλοκαιρινές εξορμήσεις σας για πολλά χρόνια.


Δεν μείναμε μόνο στην ρακέτα. Μας ενδιαφέρει να παρέχουμε προϊόντα που ολοκληρώνουν το στυλ του καθένα από εμάς, όποιο και να είναι αυτό.

Αξεσουάρ όπως ξύλινα παπιγιόν, ξύλινα καπέλα και κοσμήματα. Όλα χειροποίητα.

Ως λάτρεις του καλοκαιριού, δημιουργήσαμε την δική μας σειρά από πετσέτες, με σχέδια και χρώματα που εντυπωσιάζουν. Μαγιό και καπέλα έρχονται να συμπληρώσουν ότι χρειάζεται κάποιος για την παραλία.

Δεν θα μπορέσουμε να μην ασχοληθούμε και με τα ανδρικά και γυναικεία ρολόγια χειρός. Για εμάς δεν είναι κάτι που απλά βλέπεις την ώρα, αλλά ένα κόσμημα για το χέρι μας. Και επειδή κάθε άνθρωπος διαφέρει φροντίσαμε να αποκτήσουμε μία τεράστια γκάμα, από κλασσικά με δερμάτινο λουρί, μέχρι και ξύλινα!


Ναι καλά το καταλάβατε. Λατρεύουμε το ξύλο και το τι μπορείς να δημιουργήσεις με αυτό!

Ξεκινήστε το ταξίδι σας μέσα στα εκατοντάδες προϊόντα μας και είμαστε σίγουροι ότι θα χαμογελάσετε όταν βρείτε ακριβώς αυτό που είχατε φανταστεί.


My Morseto Team

info@mymorseto.gr

2310752809

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία στο MyMorseto. Μπορείτε να δείτε πως χρησιμοποιούμε τα cookies εδώ